Verslagen

1999 - 2000 2000 - 2001 2001 - 2002

2002 - 2003 2003 - 2004 2004 - 2005

2005 - 2006 2006 - 2007 2007 - 2008

2008 - 2009


DE WEDSTRIJDVERSLAGEN SEIZOEN 2002-2003

KAMPIOEN 4e klasse res. Zaterdag 2

 

Donderdag 01 mei 2003            The Gunners (hi hi)  -  Advendo         0 - 0

 

Deze wedstrijd eindigde zoals ie begon.. met de Jamai-stand op het bord... 

In deze wedstrijd tegen de "voormalige" concurrent kwamen beide ploegen dus niet tot scoren. Stanley Snoek werd uitgeroepen tot Lul v/d Week,..... 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zaterdag 26 april                    Advendo - SCO              1 - 2    (bij rust..)

 

Deze zaterdag was het weer bar en bar-slecht.. vandaar dat de heren er in de rust maar voor kozen om deze bar ook daadwerkelijk op te gaan zoeken...  Er stonden al plassen op het veld en een speler van SCO was al hardhandig in aanraking gekomen met de hekken na een sliding, dus werd in de rust onderling besloten om ermee te kappen en een pilske op het vorige week behaalde kampioenschap te gaan drinken....

Wie was de doelpuntenmaker???? Voor de statistieken heej......

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Zaterdag 12 april 2002                Advendo - Olympia             9 - 0

KAMPIOENEN!!!

Na het debacle van vorige week uit bij SSC moest het vandaag gebeuren.. het was lekker weer en alle omstandigheden waren perfect. Er was ook veel publiek komen kijken, wat ook voor extra motivatie zorgde uiteraard. Maar de beste motivatie waren die gele bakken in de koeling bij Rinus...  Voor een uitgebreid fotoverslag, zie de Campione-page en www.svadvendo.nl .

Het werd al gauw 1-0 door toedoen van captain Reinier van Sluijs. Na een mooie aanval gaf hij de bal het laatste tikje, en de ban was gebroken. 2-0 werd verzorgd door Ronald Snoek uit een mooie kopbal. 3-0 nam Bob v/d Plas voor zijn rekening... en hoe! Vanuit een afgeslagen corner poeierde hij de bal loepzuiver in de bovenhoek. 3-0 was ook de ruststand.

Na rust ging de aanstaande kampioen vrolijk verder waar het gebleven was en de 4-0 lag er alweer snel in door opnieuw Reinier van Sluijs. 5-0 werd het door een mooie actie van Johnny Snepvangers, die dus ook zijn doelpuntje weer meepikte. 6-0  door wederom Ronald Snoek, alleen dit maal niet door een kopbal maar een intikker na een gevaarlijke corner die door Olympia maar half weggewerkt kon worden. De 7-0 viel zo'n 10 minuten voor tijd toen Raimond Smulders op snelheid de defensie van Olympia te kijk zette. 8-0 door de 2e goal van Johnny Snepvangers, en natuurlijk wilde Raimond Smulders hiervoor niet onderdoen en maakte ook zijn 2e van de middag; 9-0 derhalve.

De scudetto is binnen en volgend seizoen weer een klasse hoger, dus ook tegen kwalitatief betere tegenstanders.... 

en het bleef nog lang onrustig bij Advendo en in cafe de Dikke..........

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Zaterdag 05 april 2003                    SSC - Advendo                              3 - 2

 

Vandaag de eerste mogelijkheid om het kampioenschap te beslissen. Het was enigszins arrogant om al met bakken bier en flessen champagne het sportpark in Sprang-Capelle te betreden en het kwaad geschiedde... 3-2 verlies, dus moest het feest een weekje uitgesteld worden.. en zeg nou zelf; thuis kampioen worden is toch veel leuker!!!

Het werd nog wel 0-1 door een goal van Johnny Snepvangers, maar door 2 doelpunten van SSC werd de ruststand bepaald op een 2-1 achterstand.. Dit moest eigenlijk even rechtgezet worden de 2e helft. Wat dus niet lukte. De gelijkmaker werd pas in de voorlaatste minuut gemaakt door Bob van de Plas en dat bleek te laat te zijn. Tot overmaat van ramp scoorde SSC uit de laatste corner ook nog de 3-2 waardoor de punten in Sprang-Capelle bleven...

Toch is er niet minder bier gedronken dan normaal en hebben Freek vd Sanden en grensrechter J.de Jong nog even een nieuwe recordtijd genoteerd alvorens zij naar 't Fortuin in Meer vertrokken.. Deze tijd zal waarschijnlijk maar 1 week staan, want als volgende week in de thuiswedstrijd tegen Olympia de scudetto behaald wordt gaat het los..... maar dan ook ECHT LOS!!!!

 

 

 

 

Zaterdag 22-03-2003            Advendo - vv Breda   6  -  2            Sportcomplex Kadijkje

De 3e thuiswedstrijd op rij alweer en wel tegen onze vrienden van vv Breda, die in prachtige nieuwe tenues speelden gesponsord door Cafe Bruxelles, alwaar deze knapen zeer regelmatig vertoeven. Ze hadden ook de laatste 4 wedstrijden gewonnen en waren dus in de winning-mood. Uit nipt met 1-2 gewonnen dus reden genoeg om gewaarschuwd te zijn... 

En ja hoor, het gebeurde... we kwamen met 0-1 achter na een minuut of 10 spelen... Gelukkig scoorde Nico-Jan Nuyens uit een mooie vrije trap enkele minuten later de 1-1 al, dus was er nog niet zoveel aan de hand.. Reinier van Sluijs rondde een goede individuele actie net voor rust fraai af en zorgde voor een 2-1 ruststand. Echter, na de thee gaven de jongens van vv Breda toch weer enig verzet en scoorden zowaar de 2-2 na miscommunicatie achterin bij Advendo... Luttele seconden later kreeg Advendo een corner die mooi ingedraaid werd door Raimond Smulders en Freek vd Sanden kopte de bal richting kruising. De aanvoerder van vv Breda speelde even voor keeper en tikte de bal netjes uit de winkelhaak... Arbiter I. Emmen kon niets anders dan de bal op 11 meter te leggen die wederom Nico-Jan Nuyens onberispelijk inschoot en Advendo weer op voorsprong zette (3-2). De aanvoerder van vv Breda had geluk dat hij geen kaart kreeg voor dit akkefietje. Even later was hij weer betrokken bij onenigheden op het veld en vond het nodig opzichtelijk Frank Rops en Johnny Snepvangers na te trappen.... Wederom kwam de aanvoerder goed weg, en kreeg slechts een vermaning van de scheidsrechter. 

Hierna was het verzet van vv Breda gebroken en Advendo kwam via Reinier van Sluijs, weer hij, op 4-2 en de wedstrijd was gespeeld. Arbiter Emmen kende even later Advendo de 2e strafschop van de middag toe toen Johnny Snepvangers binnen de 16 meter onreglementair gestuit werd. Nico-Jan Nuyens eiste de pingel op en knalde op de lat, om vervolgens de rebound ook zelf af te maken. In 1e instantie kende de scheidsrechter het doelpunt toe, maar nadat hij bestormd werd door de spelers van vv Breda en ook de Advendo-spelers hem de regeltjes nog eens uitlegden, kwam hij erachter dat dit een onreglementair doelpunt was, omdat de bal nog door niemand anders was geraakt. Dit is in principe dus hetzelfde als een vrije trap op jezelf breed leggen.... en dat mag niet. Helaas, voor Nico-Jan dus, niet zijn derde van de middag. Even later presteerde Reinier van Sluijs dat wel; zijn derde doelpunt betekende de 5-2 voor Advendo. Net voor tijd pikte ook Raimond Smulders zijn doelpuntje nog mee en bepaalde de eindstand op 6-2.

Conclusie 1: Toch redelijk eenvoudige overwinning, ondanks taaie tegenstander, jammer ook van de akkefietjes, tegen een van de tofste ploegen uit de competitie.

Conclusie 2 (in de kantine bedacht....): Smulders 1, Jean 2, Mossel 3... en Joosen weer NIE!!

 

Zaterdag 29-03-2003         VVR - Advendo   0-1                      Rijsbergen

Vandaag de altijd lastige uitwedstrijd tegen VVR op het programma.. thuis gaat het altijd redelijk eenvoudig, maar tegen de belgische grens aan is het toch altijd een stuk moeilijker op de een of andere manier. 

De basisopstelling was flink gewijzigd, omdat 3 spelers een weekend weg waren. Ze kwamen echter wel terug gereden om te voetballen, maar vanwege het feit dat zij pas om 14:25 arriveerden was het niet mogelijk om deze potentieele basisspelers meteen het veld in te sturen met kans op blessures... Wel grote klasse dat ze er waren overigens!

De eerste helft was voetballend duidelijk voor Advendo, enkele goede aanvallen, er werd lekker gevoetbald en enkele kansjes gecreerd voor o.a. Reinier van Sluijs, Raimond Smulders en Johnny Snepvangers. Na goed voorbereidend werk van nummer 10 scoorde Johnny Snepvangers dan ook na ongeveer 25 minuten spelen voor de verdiende 0-1 voorsprong. Hierna viel het allemaal een beetje weg, al kon VVR geen vuist maken. Het enige wapenfeit was een vrije trap die hoog over het doel van Rob Snoek ging.

Na de rust probeerde VVR wat meer initiatief te nemen en hanteerde Advendo steeds vaker de lange bal, die maar zelden aankwam. Advendo was in de rust op de betreffende 3 plaatsen gewijzigd overigens, zodat de jongens niet voor niets terug gekomen waren.... VVR kreeg iets meer grip en kwam 2 maal gevaarlijk voor het vijandelijke doel, maar dit kwam gelukkig niet tot uitdrukking in de score... Advendo kwam eveneens niet verder dan een schot van Nico-Jan Nuyens en een goede loopactie van Johnny Snepvangers, die misschien wel een strafschop verdiende toen deze over de knie ging in het 16 meter gebied. De warrig fluitende scheids, met een lichte voorkeur voor VVR, hield zijn fluit echter stil en de stand bleef 0-1. De wedstrijd bloedde daarna dood en ging als een nachtkaars uit. Toch weer 3 puntjes in de tas. Het betekende de 16e overwinning alweer in 18 wedstrijden. 

Na de lange terugreis kregen we nog beter nieuws: The Gunners hebben verloren van vv Oosterhout met 3-2 en dat betekent dus dat bij winst volgende week in Sprang-Capelle de kampioensschaal vanuit Zeist opgestuurd kan worden!!! De week erop, thuis tegen Olympia zal het echte feest gevierd kunnen worden..... 

 

 

Zaterdag 15-03-2003             Advendo - PCP           11 - 2

Na 2 kutwedstrijden vandaag alle neuzen in dezelfde richting en eens een keer laten zien dat we allemaal kunnen voetballen en eens een keertje met een lekkere voorsprong de rust ingaan, zodat de 2e helft tot een formaliteit gezien kan worden.... en zo geschiedde!!!

Hoewel de uitwedstrijden tegen onze Ierse/Schotse vrienden (Fuckin' fuckin") altijd erg lastig zijn, kwamen ze er deze keer niet aan te pas. Bij rust was al een 7-0 stand gerealiseerd door toedoen van Reinier van Sluijs, Frits v/d Berg, Raimond Smulders en liefst 4 maal Johnny Snepvangers waaronder een onvervalste hat-trick. Frits v/d Berg nam uiteraard de 6-0 voor zijn rekening voordat iemand anders ermee vandoor ging. Lekker!!

Na rust deed Advendo het wat rustiger aan en kwam PCP iets meer aan voetballen toe al duurde ook dat niet lang omdat 9 van de 10 mannen kramp kreeg... Toch waren zij de eersten die het net wisten te vinden na de thee: 7-1. Toch wel een smetje op de wedstrijd. 8-1 werd het door de 5e goal van Johnny Snepvangers deze middag. De 9-1 betekende de 2e voor Reinier van Sluijs en zijn 9e alweer van het seizoen. Ronald Snoek scoorde de 10-1 en ook topscorer Raimond Smulders pikte zijn 2e goal van de middag mee en zijn 15e van het seizoen. Vlak voor tijd mochten onze gasten nog tekenen voor 11-2, zodat Rob Snoek weer moest vissen al maakte dat natuurlijk niet zoveel meer uit. Een lekker potje voor het doelsaldo derhalve....

Maar: hoogstwaarschijnlijk zal het doelsaldo niet van belang gaan worden omdat naaste concurrent The Gunners heden middag 3 kostbare punten verspeeld heeft door met 4-0 te verliezen van SCO......... 6 punten los, met nog een wedstrijd in te halen.... Als dit nog misgaat gaan we allemaal onze schoenen opeten stel ik voor.......

 

Zaterdag 08-03-2003                Advendo - Good Luck       4 - 2

Na een maand met o.a. carnaval achter de rug weer eens een keer een partijtje voetballen... het betrof deze keer de inhaalwedstrijd tegen GoodLuck. De uitwedstrijd werd moeizaam met 0-1 gewonnen en was een regelrecht drama. Vandaag dus de kans om wat recht te zetten en te laten zien dat de 1e stek niet voor niets is. Ook de smadelijke 2-2 bij Capelle diende even weggevaagd te worden uit het (bij sommigen beperkte) geheugen....

Het begon lekker met een redelijk snelle 1-0, binnengetrapt door de eindelijk weer fitte Johnny Snepvangers. Hoe lang zal hij het nu volhouden om ook fit te blijven?? Lang konden we niet genieten van de voorsprong want geklungel achterin gaf het matige GoodLuck de kans terug in de wedstrijd te komen wat dus ook gebeurde: 1-1. Roland de Rooij tekende nog voor rust voor de 2-1 voorsprong, maar een misverstand tussen goalie Rob Snoek en Frank Rops zorgde ervoor dat de gasten nog voor de thee op gelijke hoogte konden komen. Ruststand dus 2-2 en een hoop gesacherijn in de kleedkamer....Na rust MOEST dit rechtgezet gaan worden. 

Raimond Smulders maakte de 3-2 en Johnny Snepvangers maakte zijn 2e van de middag en bepaalde de eindstand op 4-2. Toch nog redelijk gemakkelijk gewonnen en het belangrijkste: geen punten verspeeld in de strijd om de scudetto.

 

 

08-02-2003                     sv Capelle - ADVENDO      2  -  2

 

Op bezoek bij sv Capelle in het bijna gelijknamige Sprang-Capelle. Deze ploeg had weinig hoge ogen gegooid in de competitie en thuis werd gemakkelijk van deze gasten gewonnen. Vandaag ging het er iets anders aan toe en bleek dat je het als koploper niet altijd makkelijk hebt omdat alle ploegen natuurlijk willen stunten en net dat ene pasje meer zetten. Helaas was dit niet de enige reden van het puntverlies....

Het begon al met het toewijzen van de kleedkamer.. omdat sv capelle een zaterdagclub is en het 1e ook thuis speelde was het erg druk op het sportpark midden in de polder. Na eerst 2 en een halve kleedkamer van binnen te hebben mogen zien kwamen we uiteindelijk terecht in het kleinste hokkie wat beschikbaar was en mochten we ons eindelijk omkleden en prepareren voor de match, die nog wel "even" gewonnen moest worden... Tijdens de warming-up werden wij vriendelijk verzocht NIET in het doelgebied de keeper in te schieten, terwijl de beste man die deze boodschap kwam brengen even later zijn eigen keeper in de goal stond in te trappen... Psychologische oorlogsvoering??? Doet er allemaal niet meer toe: de wedstrijd.

Een rommelig begin, met een iets beter Advendo. Er leek geen vuiltje aan de lucht, die goals zouden wel komen... En er kwam er een, redelijk vroeg in de wedstrijd: Raimond Smulders zorgde na een van de weinig goede aanvallen voor de 0-1, en dit was tevens de ruststand. Niet echt tevredenheid, maar toch een voorsprong en zaak om deze snel uit te bouwen. Na de thee kwam Freek vd Sanden i.p.v. Martijn Joore en het was diezelfde vd Sanden die na een individuele actie de 16 inging van sv Capelle en keurig netjes een been opzocht om eroverheen te vallen: PINGEL! Nico-Jean Nuyens schoot de penalty onberispelijk in en met 0-2 leek de wedstrijd gespeeld omdat ook sv capelle nog niet echt gevaarlijk was geweest. Zoals al vaker dit seizoen moest advendo al snel de aansluitingstreffer toestaan, toen Jeroen van Gurp onder een lange bal doorging en een aanvaller van capelle de bal achter doelman Rob Snoek kreeg. Toch nog oppassen dus. In de slotfase van de wedstrijd gebeurde het onvermijdelijke: uit wederom een lange bal en hoge voorzet kopte capelle de gelijkmaker binnen.... KUT! De laatste minuten tikten weg en 2 onnodige punten verloren... de voorsprong op de nummer 2 bedraagt echter nog altijd 6 punten, maar met nog een bezoek bij hen voor de boeg mogen er echt geen punten meer gemorst worden, en zeker niet op deze manier... 

In dit verslag wordt niks over de scheidsrechter gezegd, met als reden dat er ook helemaal niks zinnigs over te zeggen was ook!!! Een ongelofelijke kloothommel, maar het gelijkspel had niet alleen daarmee te maken!

 

25-01-2003                     vv OOsterhout - ADVENDO      0  -  3

 

Eindelijk, de kicksen mochten weer eens echt ondergebonden worden. Nadat vorige week een toernooi de reden was dat advendo-good luck niet door kon gaan, mochten de mannen nu voor het eerst na de winterstop weer voor het echie de wei in. Tegen de hekkesluiter welteverstaan. Oosterhout was in Breda geen partij voor de advendo-mannen (6-0), maar nu zou uit een ander vaatje getapt moeten worden, want uit bij oosterhout is altijd lastig.

Op het koude, winderige en natte veld van oosterhout werd om 14:30 precies afgetrapt. Er werd wat aftastend gevoetbald en tot echt grote mogelijkheden kwamen beide ploegen niet. Tot na ongeveer een half uur advendo iets beter in de wedstrijd kwam en de spitsen Raimond Smulders en Johnny Snepvangers iets beter gevonden konden worden. Dit resulteerde in de 0-1 na ongeveer een 38 minuten spelen. De bal kwam na een aanval voor de voeten van Reinier van Sluijs en hij draaide hem met een ferme boog over de keeper, de verre hoek, zo de kruising in... Schitterende goal!! 0-1 bleek later ook de ruststand te zijn en daar kon men gezien het spelbeeld niks op afdingen. 

Na de thee kwam zette advendo de goede lijn van de laatste 10 minuten van de 1e helft voort en werd al snel de 0-2 binnengetrapt door de opkomende Frank Rops die een mooie aanval vanaf rechts keurig netjes afrondde. Even leek daarna de match te ontsporen toen enkele jongens zich vergaten, maar Raimond Smulders maakte aan alle illusies van Oosterhout een einde door koelbloedig te blijven en 15 minuten voor tijd de 0-3 te maken en de wedstrijd op slot te gooien. 

Lul van de week is Martijn Joore geworden. Dit is na langdurig overleg in de kantine bepaald. 

De eerste 3 punten na de winterstop zijn weer binnen. The Gunners hebben gelijk gespeeld tegen SSC dus de voorsprong bedraagt na deze wedstrijd 5 punten en Advendo heeft nog een match tegoed. Ziet er goed uit dus. Maar..... het seizoen is nog lang en er komen nog genoeg lastige uitwedstrijden aan.... dus denk er niet te makkelijk over.. gewoon je punten blijven pakken en op naar de titel!!!!

 

Advendo - DIA                                       8 - 1 

3x mossel

2x bob

2x raimond

1x Frank Joosen.

 

 

Zaterdag 30-11-2002      Sportpark Kadijkje                ADVENDO - The Gunners        1 - 0

De wedstrijd der wedstrijden, zo vroeg in het seizoen al. Advendo alles gewonnen en 1 verloren. The Gunners alles gewonnen en 2 verloren... een echte 6 puntenwedstrijd dus. Ronald Snoek en Johnny Snepvangers nog altijd geblesseerd aan de kant, maar met William Dilven als vervanger, dus wat kon er misgaan deze zaterdagmiddag?

In de eerste minuten tastten beide ploegen elkaar af, en kwam het niet tot echte kansen. De man in het zwart hoefde niet echt superveel in te grijpen en dat was maar goed ook want het was weer een oude bekende.... en als hij met kaarten gaat strooien... nou, hou dan je hart maar vast. Het gevaarlijkste moment kwam wel van The Gunners; 10 minuten voor rust knalde een van de behendige aanvallers vol op de paal. Advendo was gewaarschuwd. Even hiervoor miste Raimond Smulders trouwens ook een goede kans op de openingstreffer.

Na rust ging alles een tempootje hoger en viel uit het niets de 1-0. De bal kwam hoog voor en Opa, Roland de Rooij dus kreeg op de een of andere manier zijn hoofd er tegenaan en de bal zeilde zo de bovenhoek in. Advendo op voorsprong! Nu was het een kwestie van de boel dichthouden en dat ging goed, tot een moment waarop de verdediging voor de verandering eens gered werd door de grensrechter. Uit een goede aanval van The Gunners ging een van hen alleen op de keeper af, maar de assistent-scheidsrechter had buitenspel geconstateerd en de man in het zwart honoreerde het vlagsignaal en floot de aanvaller terug. Na hevige protesten van de spelers van The Gunners werd de wedstrijd nog redelijk rustig uitgespeeld en na een korte blessuretijd had Advendo 3 zeer belangrijke punten te pakken!!!!! 

's Avonds werd al voluit gesproken en gespeculeerd over het kampioenschap, en dat mag, maar...........

WE ZIJN PAS OP DE HELFT!!!! VERSLAP NIET EN BLIJF VOOR 3 PUNTEN GAAN!! ELKE WEEK WEER!!! 

 

 

 

Zaterdag 16-11-2002                Wosterhout                S.C.O. - ADVENDO    1 -3

Weer een topper op papier.. Vorig jaar 2 moeilijke wedstrijden gespeeld tegen SCO. Op zich geen onaardige gasten, maar toch weer echt Wosterhouts volk..... Gif nie. Gewoon voetballen..... 

De eerste helft was best redelijk. Advendo kwam goed uit de startblokken, maar de beste kansen waren voor de kale spits van SCO, die al snel liefkozend "Lombardo" genoemd werd.... Advendo kwam wel op voorsprong, toen Frank Joosen uit een rebound scoorde. Enkele seconden later was het echter alweer 1-1 omdat de grensrechter weer eens een klein zwak momentje had en derhalve vergat te vlaggen.... Misschien was dit ook te wijten aan het verjaardagsfeestje van een van de plaatselijke frietbakkers uit Teteringen de avond ervoor... Ook Opa en zijn vrouw voelden hier nog enige naweeen van... Toch werd de grens uitgeroepen tot lul vd week, ondanks verwoede pogingen om de scheids hiervoor in aanmerking te laten komen.... 

Na rust werd alles op alles gezet en kon de scheids het niet meer in de hand houden. De ene na de andere schandalige overtreding werd gemaakt, met als toppunt de keeper van SCO die zeer opzichtig natrapte, maar de scheids vond een paar woorden genoeg..... Ook van Advendo kant werden er uiteraard overtredingen gemaakt en dat kwam de wedstrijd niet ten goede. Gelukkig scoorde Reinier van Sluijs, ook wel Mossel genoemd op fraaie wijze de 1-2 door een bal vanuit een schier onmogelijke hoek in de goal te werken. Zo'n 5 minuten voor tijd nam hij ook de bevrijdende 1-3 voor zijn rekening. Een lekkere overwinning op een van de concurrenten!!!

 

Woensdag 13-11-2002       Rood-Wit   -  Advendo           Geen uitslag..niet gespeeld.. afgelast??

Voor deze doordeweekse avond stond een vriendschappelijke wedstrijd gepland tegen onze vrienden van Rood-Wit van 't Heike... Om 18:30 bij Advendo verzameld, en iedereen was nog redelijk op tijd. Bij Advendo geen slecht bericht gehad, dus vol goede moed naar St Willebrord gecrost... al namen Smullie en Boekie dat wat TE letterlijk op en knalden ze bij het eerste het beste stoplicht op elkaar... schade viel mee. Alleen Boekie krijgt zn achterklep niet echt meer dicht zoals het hoort... UIteraard had Rops hier wel een oplossing voor.....

Aangekomen bij Rood-Wit gingen de 2 Verstappen's eerst even een schadeformulier invullen en kreeg de rest van de alleraardigste kantine-gozer te horen dat ze 's middags al naar Dhr. Van Gils van Advendo hadden gebeld om door te geven dat de wedstrijd niet door kon gaan i.v.m. slechte kwaliteit van de velden. Vreemd dat er dan toch 347 jeugdelftallen aan het trainen waren.... En nog mooier: Dhr Van Gils van Advendo??? Who the fuck is dat nou weer?? Navraag bij leider F. v/d Sanden maakte duidelijk dat deze man in een grijs verleden weleens wat voor Advendo gedaan heeft. Jammer dat hij dat niet meer doet, anders had ie ons ook even in kunnen lichten over het feit dat we niet naar St Willebrord hoefden....  

achteraf toch geen spijt gehad van de rit, want het bier smaakte lekker in de kantine...... Maar het was wel KUT!!

Za. 02-11-2002                 Advendo - S.S.C         Sportpark Kadijkje            5  -  3

Heeft even geduurd, maar dan toch een verslag(je):  Advendo begon niet supersterk aan de eerste topper tegen SSC. Beide ploegen keken de eerste minuten de kat uit de spreekwoordelijke boom. Uit de eerste de beste aanval, scoorde Raimond Smulders de 1-0 uit een messcherpe counter. Een lekker begin derhalve. Enkele minuten later rondde Frank Joosen de 2e echte kans op een schitterende manier af. Vanuit een hoek waarvan je zegt: met links schieten, stifte/lobte hij de bal met buitenkantje rechts over de keeper in de verre hoek. Gelukkig gaf hij na de wedstrijd eerlijk toe dat er redelijk wat geluk bij kwam kijken...

Net voor rust maakte een goed voetballend SSC de ansluitingstreffer, 2-1 uit een geplaatste kopbal. Raimond Smulders stelde snel orde op zaken door net voor rust de 3-1 binnen te knallen. Een lekker moment, zo net voor de thee. Na de thee bleef Advendo de betere ploeg , al kregen onze vrienden uit Sprang-Capelle enkele goede kansen. Na een klein onoplettendheidje van de assistent-scheidsrechter scoorde SSC uiteindelijk toch de 3-2 uit een (voor de grensrechter) te snel genomen vrije trap....  Gelukkig voor de linesman, maakte Frank Rops snel daarna 4-2 en was er weer wat lucht. Nico-Jan Nuyens tekende zo'n 15 minuten voor tijd, voor de 5-2 en toen was het gespeeld. Enkele minuten voor tijd kende de man in het zwart SSC nog een penalty toe, na een overtreding in de 16 van Freek v/d Sanden. De eindstand werd daardoor bepaald op 5-3. En het bleef nog lang onrustig in de kantine van (Z)Advendo................

 

09-11-2002        Olympia - Advendo      5-2             Sportpark Crispijn

Het eerste puntverlies na 8 gewonnen wedstrijden op rij..... Waarschijnlijk waren de meesten nog teveel onder de indruk van de mooie bardame in Dongen want de eerste 2 tegendoelpunten werden gemaakt door Nico-Jan Nuyens en Jeroen van Gurp. Eigen doelpunten waar je "U" tegen kan zeggen: Die van Nico-Jan ging onderkant lat erin en op de bal van Jeroen van Gurp was keeper Rob Snoek al helemaal kansloos... Wel kut: 2-0 achter. Uit de eerste echte kans voor Olympia maakten ze er zelfs 3-0 van en dan wordt het natuurlijk moeilijk.... Roland de Rooij maakte 3-1, maar snel daarna was het al 4-1 door weer een uitbraak van de mannen uit Dongen. De 5-1 werd gemaakt door een penalty. Dat is dus de 2e penalty tegen in 2 weken tijd.... Bob v/d Plas maakte nog wel de 5-2 maar meer kon er niet uit gesleept worden. 

Onze correspondent meldde dat het een slechte wedstrijd was van beide kanten en dat Olympia zorgvuldiger met de kansen omging dan Advendo. Verder valt nog te melden dat Frank Rops na een blessure even uit het veld ging en Ronald Snoek nam daarom, half geblesseerd nog van vorige week, zijn plaats in. Echter, na 2 minuten was het *pats* en ging het dus ook met Boekie niet meer.. gelukkig mag op ons niveau doorgewisseld worden en kon de opgelapte Rops zijn plaats weer innemen. Waarschijnlijk zijn beide spelers wel enige tijd uitgeschakeld, en hebben we er weer 2 Sputjes bij.....

 

26-10-2002    Sportpark de Bijster              v.v. Breda - (Z)Advendo        1-2

Een zwaarbevochten overwinning op onze vrienden van Cafe de Bushalte. Met een straf windje werd om klokslag 14:30 afgetrapt en volgden 30 vervelende minuten met slecht spel van beide kanten. Er werden nauwelijks kansen gecreerd. Op een goed moment na zo'n 35 minuten maakte Advendo's Nummer 10 vanuit een individuele actie de 0-1. Echt lang kon er niet achterover geleund worden, want meteen vanaf de aftrap liep vv Breda de gelijkmaker binnen, omdat zowat het hele Advendo-elftal al met zn kop in de bus naar Loenhout zat.... Ruststand 1-1.

Eenmaal uit de kleedkamer leken alle neuzen dezelfde kant op te staan bij Advendo, maar tot echte doelkansen kwam het niet, afgezien van Raimond Smulders, die evenals in de 1e helft, een paar keer alleen voor de keeper kwam, maar telkens de bal te ver voor zich uit speelde. Hierom is hij ook Lul v/d Week geworden, want hij had het duel allang op slot kunnen gooien voordat Freek v/d Sanden nota bene in de 85e minuut de 1-2 binnensjaste na een vrije trap die caramboleerde door de lucht. De mannen van Breda konden deze klap niet meer te boven komen gelukkig, al hebben zij over de hele 2e helft gezien, toch wel wat mooie kansen gekregen. Aan de afronding te zien is hun plek in de onderste regionen dus terecht.......Advendo nog steeds ongeslagen. Nu kan de competitie echt gaan beginnen. Met de bovenste ploegen die we de komende weken gaan treffen...

 

Zaterdag 12 oktober 2002.   Sportpark Kadijkje.         Advendo - SV Capelle         5-1

 

Advendo won wederom en wel met 5-1 van de 2e club uit Sprang-Capelle na S.S.C. in de beker al tegen gekomen te zijn..  Raimond Smulders scoorde vandaag 2x, Topscorer Ronald Snoek verliest hierdoor zijn 1e plaats in het klassement aan Raimond. Ronald scoorde zelf ook nog 1x uit een toegekende penalty en komt hiermee op 5 doelpunten dit seizoen. Ook heel verdienstelijk voor een verdediger naar wij dachten. De overige 2 doelpunten werden gemaakt door Johnny Snepvangers en Frank Joosen.

Dan het verhaal van de scheidsrechter: Omdat het niet anders kon, floot Dhr. F. vd Sanden en deed dat verdienstelijk. Op een klein momentje in de 2e helft na: Johnny Snepvangers ging neer in het strafschopgebied en de man in het zwart, kon niet anders dan de bal op 11 meter te leggen. Dit kwam hem echter op flinke scheldkannonades van de Capelle-spelers te staan.... terecht of niet?? Dat laten we even in het midden.... ;-)   Later werd ook Raimond Smulders nog voor zn poten getrapt in de 16, maar die was weer te lomp om te gaan liggen en een 2e pingel van de scheids te krijgen..... Jean vlagde, omdat hij niet kon spelen vanwege een Sput-smoes. Dit nieuwe woord zal dan ook vanaf heden in de Lamstralen-vocabulaire voorkomen. " Sput-smoes" .

Een ruimer verslag komt misschien nog.........misschien ook niet...

 

 

 

Zaterdag 05 oktober 2002

Sportpark de Lage Kant            PCP - Advendo        2 - 3

Een zwaarbevochten overwinning op onze Ierse/Schotse vrienden...  Het begin was goed. Na enkele minuten werd Raimond Smulders weer eens de diepte in gestuurd en deze rondde de eerste de beste kans bekwaam af. 0-1, een lekker begin. Daarna werd het spel van Advendo wat minder en het leek erop dat er bij vlagen iets te makkelijk over gedacht werd. Dit werd uitgebuit door PCP en ze kwamen na ongeveer 25 minuten spelen terug op 1-1. Gastspeler Frank Pannenkoek had toen al een gele kaart te pakken na een iets te laat ingezette sliding op de rechtsback van PCP. In de rust werd flink gezaagd in het elftal en alledrie de wissels werden in het veld gebracht. Dit leek resultaat te brengen, want de 2e helft was zeker in het begin een stuk beter dan de eerste. Gelukkig werd dit ook in doelpunten omgezet en Bob v/d Plas, inmiddels bijna een vaste waarde in Zaterdag 2 maakte op fraaie wijze de 1-2. Omdat Sput het enkele minuten later na een overtreding nodig vond een beetje te lachen was hij de tweede die op de bon ging. Gelbe karte voor die Sput.... Bob maakte even later zijn 2e van de middag en bracht de stand op 1-3. Dit gebeurde nadat er al enkele kansen om zeep waren geholpen. 1-3, kat in 't bakkie werd er gedacht, en promp verslapte het spel weer enigszins. Na een vrije trap die tot 2 maal toe de lat boven Rot Snoek teisterde, werd de stand zo'n kwartier voor tijd teruggebracht tot 2-3 en moest er zowaar nog gewerkt worden om de 3 punten in de tas te steken. Een hoop overtredingen later blies de wederom geweldige scheidsrechter af en konden we weer blij zijn met 3 puntjes.

 

 

Met dank aan Freek....

Wedstrijdverslag 28 september 2002

Advendo 2 Ė worstenbrood 3                      6-0            (2-0)

  Ja, ja weer tegen worstenbrood 3. Gelukkig niet hetzelfde elftal als voorgaand jaar. Wel gewoon zoals dat hoort echt wosterhouts volk. Echt jongens waarmee je geen gesprek op niveau kunt voeren. Vandaar ook dat v.Gurp geen grapjes mocht maken. Het is namelijk wel zo leuk als de tegenstander de grapjes van hem ook begrijpt. De wedstrijd begon zoals elke week. Eerst de tegenstander een goede kans geven en pas daarna zelf gaan voetballen.

Na een minuut of drie voetballen kreeg wosterhout hun eerste en eigenlijk enige kans van de wedstrijd. Echter een goede safe van Rot Snoek voorkwam een vroege achterstand. Vervolgens was het nog een minuut of 15 aanrommelen van beide kanten. Maar nadat Opa een opgelegde kans bij het Van Cooth op het dak had geschoten kantelde zowel zijn rolstoel als ook de wedstrijd. De tweede goede aanval was dan ook prijs. Het was Frank Joosen die een niet te missen kans van een meter voor het doel binnenrommelde. Later in de eerste helft was een individuele actie van Sputje goed voor de 2-0 ruststand.

  In de rust was er toch enige tevredenheid. Het spel was redelijk en de tussenstand ook. Echter deelde niet iedereen die mening. Raimond werd volgens zichzelf niet serieus genomen. Na rust kwamen Snoekie en Freek als vervangers van Joosen en Jean. Het verzet van wosterhout was voorbij en advendo kon dan ook naar een eenvoudige 6-0 overwinning uitlopen. Opa schoot een vrije trap op de paal waarna Snoekie van dichtbij de afvallende bal met links binnen kon tikken (3-0). De 4-0 was het tweede doelpunt van Sputje deze middag. Vervolgens ging Raimond weer een keer alleen de zestien in en net toen hij wilde aanleggen ging hij over de gestrekte teen van een verdediger van worstenbrood 3. Arbiter Emmen was onverbiddelijk en wees direct naar de strafschopstip.

Omdat Dramond zo slecht in de wedstrijd zat mocht hij voor het zelfvertrouwen zelf vanaf elf meter aanleggen. Een slecht ingeschoten strafschop was voldoende voor de  5-0. Het slotaccoord kwam op naam van Opa die een voorzet via zijn kunstknie binnen zag hobbelen. Al met al een zeer eenvoudige overwinning tegen hekkensluiter worstenbrood 3.

Een puntje voor de lul van de week trofee was weggelegd voor Dramond en Opa. Dit behoeft geen nadere toelichting als je de wedstrijd gezien hebt.

  Zoals de belg zegt 12 op 4, we draaien lekker !!!    

 

Wedstrijdverslag 21-09-2002

Raamsdonksveer over de dijk.....      GoodLuck - ADVENDO                0 - 1

Een wedstrijd om snel, maar dan ook heel snel te vergeten.... Het begon met het opsluiten van Joosen op de WC en eenmaal op het veld bleek dat de scheids nog zatter was dan de mannen zelf.... De eerste 30 minuten waren het aanzien niet echt waard. Er werden aan beide kanten nauwelijks tot geen kansen gecreŽerd al was Advendo tegen een tegenstander van dit niveau voetballend wel iets beter. Anders gezegd; het zou een schande geweest zijn als dat niet zo was. Gelukkig werden in de theepauze rake en juiste conclusies getrokken en iedereen ging op scherp weer naar buiten. Dit was ook in het veld te merken. Er werd redelijk goed gevoetbald met vlagen en de bevrijdende 0-1 werd binnen gerommeld door Johnny Snepvangers, ook wel Sputje genoemd. Na z'n goal liet deze vedette zich natuurlijk meteen vervangen door Frank Rops, die z'n nieuwe kicksen in moest lopen en dat weer als vanouds deed... Na de 0-1 was het eigenlijk zo goed als gedaan met het verzet van GoodLuck, al kregen ze nog 1 goede kans die goalie Rot Snoek met veel souplesse en keeperinzicht op de lat keek....

Kortom: 3 punten binnen, nog ongeslagen en een keer de 0 gehouden... verder bakkes houwe en volgende week maar weer iets beter voetballen....

coach factory outlet Louis Vuitton Outlet louis vuitton outlet louis vuitton outlet jordan 6 sport blue louis vuitton outlet jordan 3 sport blue kate spade outlet louis vuitton outlet louis vuitton outlet jordan 6 history of jordan michael kors outlet louis vuitton outlet michael kors outlet louis vuitton outlet louis vuitton outlet Louis Vuitton Outlet beats by dre outlet louis vuitton outlet louis vuitton outlet history of jordan 6s louis vuitton outlet louis vuitton outlet kate spade outlet louis vuitton outlet cheap jordans louis vuitton outlet louis vuitton outlet Lebron 12 louis vuitton outlet jordan 3 sport blue louis vuitton outlet sport blue 3s louis vuitton outlet legend blue 11s for sale louis vuitton outlet louis vuitton outlet louis vuitton outlet retro jordans for sale sport blue 6s