(1) 11 (1)

VS

--- door onze verslaggever The Machine ---

Zaterdag 20 januari mochten we weer eens de wei in. Een nogal drassige wei dit keer in Terheijden.
De thuiswedstrijd tegen Terheijden was een vrij simpele overwinning na een zeer sterk begin van de mannen van Advendo. Ondanks dat er afgesproken was dat we weer zo zouden beginnen, begonnen we als een stel oude wijven aan deze wedstrijd. Elk duel werd verloren, de bal werd niet vastgehouden en het enige wat gedekt werd, was lucht. Dit in combinatie met de harde wind leverde in het eerste half uur al een paar hachelijke momenten op en ook het doelpunt van Terheijden kwam zo uit de lucht vallen. Een voorzet die bleef hangen was moeilijk in te schatten voor de verdediging en voor Rob, waardoor de aanvaller van Terheijden de tijd kreeg om hem binnen te werken. Hierna kwam Advendo iets beter in de wedstrijd en kreeg nog wel een aantal opgelegde kansen, maar deze werden geen van allen afgemaakt. Tot aan het einde van de eerste helft. Na wat gerommel van John in de 16 meter en een volgens de Terheijden-spelers te hoog been kwam de bal terecht voor de voeten van Jeroen van Gurp die hem, tot tevredenheid van de in grote getalen opgekomen fans, fraai binnen schoot. Zo mochten we met 1-1 naar de thee. In de 2e helft werd Advendo alleen maar sterker, maar was Terheijden ook nog wel gevaarlijk, voornamelijk uit hoge ballen (aangezien er 2 GVR´s in de spits stonden). Na ongeveer 10 minuten werd in een duel tussen Remon en een irritant ventje van Terheijden nagetrapt en werd er een corrigerend tikje uitgedeeld. Dit werd beiden gezien door de scheids, maar alleen Remon werd bestraft met direct-rood. Zo konden we de rest van de wedstrijd met 10 man verder. Advendo bleef echter de sterkere ploeg en nota-bene oud-speler van Terheijden; Thomas Stiegelis kreeg de opgelegde kans op 1-2. Maar helaas miste hij. Zo eindigde deze wedstrijd in een gelijk-spel, waarmee we niet heel tevreden konden zijn. Nu 2 weken de tijd om ons voor te bereiden op de topper tegen TSC!

Advendo 6 – TSVV Merlijn 2

Zaterdag 13 januari 2007, 14:30

(5) 22 (2)

VS

--- door onze verslaggever P. Braat ---

Op 13 januari speelde Zadvendo tegen de studenten van TSVV Merlijn 2. Die hadden in de winterstop flink gestudeerd op het boek ‘Scherp vanaf de Aftrap’, want binnen het kwartier stonden we met 2-0 achter. Zoals wel vaker dit seizoen liepen we dus in het begin van de wedstrijd achter de feiten aan. Niets lukte, er kon geen fatsoenlijke aanval worden opgezet. Een (klein) excuus hiervoor was de sterke (tegen)wind. Na een half uur kwam eigenlijk vanuit het niets de ommekeer. Een voorzet van John Snepvangers werd door Frank Joosen in het doel gelopen. En vlak voor rust maakte John zelf de 2-2.

Na rust ging het veel beter. Met Thomas en Raimond als verse krachten en de meewerkende wind werd Merlijn goed vastgezet. De onvermijdelijke 3-2 viel een kwartier na rust. De goal werd gemaakt door de man die eindelijk eens deed waar hij voor is gehaald: Frank ‘Charisteas’ Joosen. Een goede aanval werd door hem opgezet en feilloos en bekeken afgemaakt. Dat het een tijd geleden was dat hij 2x in een wedstrijd scoorde bleek uit zijn reactie. Hij wist niet goed meer wat te doen. Bal uit de goal halen? In de armen van ploeggenoten vallen? Shirt uittrekken en zwaaiend boven z’n hoofd houden (dit liet hij wijselijk achterwege want er stonden vrouwen en kinderen langs de kant)? De Ronaldinho-handjes? De Joosen-shuffle?  In ieder geval was het een bekroning van een goede wedstrijd. De ban was gebroken, en buiten een zeldzaam foutje (polletje?) van Nico-Jan waardoor het bijna 3-3 werd, kwam Zadvendo niet meer in gevaar. De 4-2 en 5-2 kwam uiteindelijk van Raimond, die de 2e helft goed inviel. De ene goal met een ,volgens Merlijn, buitenspelluchtje, de ander erg fraai met buitenkant schoen ingeschoten. Uiteindelijk een gemakkelijke zege, nadat we het onszelf in het begin weer eens te moeilijk hadden gemaakt. Voor Merlijn restte een lange en vervelende busreis terug naar Tilburg….

Opstelling: Rob Snoek, Ronald Snoek (Thomas Stiegelis), Frits van den Berg (Raimond Smulders), Jeroen van Gurp, Nico-Jan Nuijens, Freek van de Sanden, Frank Joosen, Frank Rops, Reinier van Sluijs, John Snepvangers, Ingmar Emmen

Reserve: uw verslaggever

Advendo 6 – Good - Luck 3

Zaterdag 9 December 2006, 14:30

(2) 62 (1)

VS

--- door onze verslaggever Tits ---

Zaterdag 9 december klokslag 14.30 werd er aan sportpark “Kadijkje” afgetrapt voor de confrontatie tussen de mannen van Zadvendo en Good-Luck. In tegenstelling tot vorige week hadden we nu een voltallige selectie wat inhield dat 1 persoon zich op moest offeren om de gehele wedstrijd toe te kijken. Onze sluitpost Bol Snoek vond dit wel een goed idee en gaf zijn keeperstenue aan zijn stand in “Snoek”. Naast Bol Snoek namen Opa, Raimond en Ingmar plaats op de bank. Gelijk vanaf de aftrap werd er druk gezet wat resulteerde in een aantal kansen. De 1-0 werd dus vrij snel door Raimond Smulders tegen het net getrapt. Zadvendo zette door, en na een wel of niet terechte gegeven pingel, breidde Nico de score uit naar 2-0. Good-Luck stroopte de mauwen op en ondergetekende werd stront gelopen en was mede verantwoordelijk voor de 2-1. Zadvendo kwam na de thee scherper uit de kleedkamer dan zijn opponent en binnen kort tijdsbestek scoorde Sputje 3 maal waardoor Zadvendo uitliep naar een comfortabele 5-1 voorsprong. Na enkele minuten beloonde Mossel zijn goede spel met een doelpunt, 6- 1. In de laatste 10 minuten deed Good-Luck nog even iets terug en kwam de 6-2 eindstand op het scorebord. Na de wedstrijd nog even onder het genot van een aantal Juupkes de winterstop ingeluid waarna eenieder tevreden huiswaarts keerde.

DSE 3 Advendo 6

Zaterdag 18 November 2006, 14:30

(1) 21 (1)

VS

--- door onze verslaggever Smullie ---

Zaterdag 18 November Sinterklaas weer in het land en Zadvendo moet uit tegen DSE te Etten-leur.

In het verleden is gebleken dat deze ploeg niet een van de makkelijkste is om tegen te spelen, Mossel weet daar nog wel het nodige over te vertellen.

Na een lekkere losse warming-up was het voor Advendo de taak om de top van de ranglijst vast te houden. Advendo begon de wedstrijd goed en speelde de bal lekker rond. Na ongeveer een kwartier gevoetbald te hebben kreeg Mossel de bal voor zijn voet en kaatste deze op Sputje, deze legde de bal beheerst naast zich waardoor Mossel tegen de bal kon lopen om deze fraai in de bovenhoek te plaatsen 0-1.

Er leek geen vuiltje aan de lucht, totdat DSE hun wapentuig ging gebruiken. De ene naar de andere overtreding was nodig om Advendo te laten stoppen met voetballen. De scheids vond dit schijnbaar allemaal maar normaal en gaf in onze ogen te weinig kaarten weg. 10 minuten voor de rust kwam onze sint (Pieter) even voorbij en die gaf een cadeautje aan DSE.

RUST!!!!!!!!

In de kleedkamer maakte eigenlijk niemand zich druk over de 2e helft en daarom zijn er maar weinig woorden vuil gemaakt over de 1e helft. Alleen Frank, die zag het niet meer zo zitten om nog een 2e helft te voetballen. In zijn oogpunt liep Advendo achter de feiten aan. Daarop antwoorde Sputje , JE BENT  TOCH GEEN MIETJE. Waardoor het al vast stond dat Frank ook de 2e helft zou voetballen..

Na rust probeerde Advendo de draad weer op te pakken, maar al snel bleek dat DSE met hun manier van spelen de wedstrijd wilde winnen.
DSE ging weer vrolijk verder met de nodige overtredingen en na ongeveer 10 minuten scoorde DSE de 2-1.
Daarna probeerde Advendo het tij nog te keren maar slaagde daar niet in. Het tempo was te laag en we gingen steeds meer tegen ons zelf en tegen de scheids voetballen

Al met al een wedstrijd om snel te vergeten en zeker een reden om het de volgende wedstrijd weer beter te doen.
1 pluspunt voor mij zelf is dat ik eindelijk weer eens een hele wedstrijd heb gebalt.

Advendo 6 – TVC Breda 2

Zaterdag 11 november 2006, 14:30

(2) 4 – 2 (1)

VS

--- door onze verslaggever Snoekske ---

Op zaterdag de 11e van de 11e 2006, de dag dat de nieuwe “zaad van 11” van Totdenringen weer bekend wordt gemaakt, stond de thuiswedstrijd tegen TVC Breda 2 op het programma.

De laatste keer dat we in de competitie tegen deze mannen moesten aantreden was in seizoen 2002-2003, toen ze nog de naam Breda droegen. In dat seizoen draaide Breda nog in de middenmoot mee. Maar met een zwaarbevochten 1-2 uitoverwinning en een makkelijke 6-2 thuisoverwinning was Advendo in dat seizoen te sterk voor (toen nog) onze oude vrienden van café de Bushalte.

In seizoen 2004-2005 speelde we ook nog voor de beker tegen onze vrienden van Breda. Toen werd het in 2 * 35 minuten spelen vanwege de hitte redelijk eenvoudig 1 – 8 voor Advendo.

In seizoen 2002-2003 draaide Breda nog redelijk mee in de middenmoot van de competitie. Nu stond TVC Breda voor aanvang van de wedstrijd 3e van onderen. Gezien de historie en de huidige ranglijst moesten we vandaag dus wel drie punten pakken, een ander resultaat was niet acceptabel geweest. De laatste weken waren echter niet geheel volgens plan verlopen, dus moest er vandaag hard gewerkt gaan worden.

Bij Advendo startte de volgende mensen: Rob Snoek in de goal; Nico-Jan Nuyens, Ronald Snoek, Jeroen van Gurp en Pieter Braat achterin; Freek van de Sanden, Reinier van Sluis, Frank Joosen en Remon de Ruijter op het middenveld; Ingmar Emmen en Johnny Snepvanger in de spits. Op de reservebank namen Frank Rops, Frits van den Berg en Raimond Smulders plaats.

Bij TVC Breda waren onze oude vrienden van café de Bushalte omgewisseld voor een heel aantal nieuwe gezichten. Alleen onze opperneger Jeffrey (“pas op je portemonnee”) Rijkelijkhuizen was zoals vanouds aanwezig. Oud Dia 1 keeper Sjoerd “de grabbelaar” stond onder de lat en oude bekende Mark vd (“daar boven op die”) Berg als verzorger (vanwege een blessure).

In de 1e helft startte Advendo goed, en creëerde al snel een aantal kansen. Echter door professioneel gepruts werden alle kansen om zeep geholpen of goed gekeerd door grabbelaar Sjoerd. Na een ongeveer een kwartier spelen kwam TVC Breda echter op voorsprong doordat de lange, oude spits van TVC Breda vanuit buitenspel positie een verre bal over de uitkomende Bol Snoek kon tikken (0-1). Hiervoor hadden de bezoekers nog geen kans gehad, en Advendo bepaalde eigenlijk het spelbeeld. Hierna ging Advendo gelukkig weer verder waar dat ze gebleven was, en dit resulteerde uiteindelijk door goed doorjagen van Johnny Snepvangers op de welverdiende gelijkmaker. De keeper van TVC Breda gaf een mooie voorzet op onze spits, waardoor hij de 1-1 kon binnenkoppen. Ondertussen was Remon de Ruijter al vervangen door Frank Rops vanwege een lichte blessure door een ongelukkige actie. Nog voor rust kwam Advendo op voorsprong door een mooie uitgespeelde actie van Ingmar Emmen die met een fraaie voorzet Johnny Snepvangers de 2-1 liet binnenkoppen.

RUST

Na rust kwam Frits van den Berg in de wei voor Freek van de Sanden. In de rust waren we het er allemaal over eens dat als de 3-1 snel zou vallen dat de wedstrijd gespeeld zou zijn. Deze viel gelukkig ook redelijk snel in de tweede helft en werd (hoe kan het ook anders) weer door Johnny Snepvangers in het net geprikt na een mooie individuele loopactie. Advendo bleef de betere partij en bleef goed doorjagen op de keeper. Dit resulteerde in nog een blunder van Sjoerd de grabbelaar die onze spits Johnny Snepvangers de bal in de voeten gaf, waarna Johnny redelijk eenvoudig de 1-4 kon binnentikken. Hierna was het weer genoeg geweest voor Johnny, waardoor Raimond Smulders voor hem in spits ging spelen. Advendo ging het iets rustiger aan doen waardoor TVC Breda ook nog een dot kansen kreeg welke eigenlijk niet nodig waren. Uit één van deze kansen scoorde de lange oude spits van TVC Breda nog de 2-4 wat ook de einduitslag op het scorebord bepaalde.

Uiteindelijk hebben we dus redelijk eenvoudig de drie punten in eigen huis gehouden!

Een leuk detail is nog dat we in seizoen 2002-2003 ook 0-1 achter kwamen in de thuiswedstrijd tegen Breda en toen ook redelijk eenvoudig hebben gewonnen.

Tot het volgende verslag!!

--- ©  Snoekske ---

ONI 2 Advendo 6

Zaterdag 28 Oktober 2006, 14:30

(1) 2 – 1 (0)

VS

Door Tits: Zaterdag 28 Oktober stond de altijd lastige uitwedstrijd tegen ONI op het programma. Nadat Joosen een keer of 3 zijn gal gespauwd had kon de wedstrijd beginnen. Zadvendo bleek een complete off-day te hebben. Ballen van over een paar meter kwamen niet aan en er zadvendo was drukker met elkaar corrigeren dan met voetballen. ONI voetbalde echter wel naar hun mogelijkheden en door middel van hard werken en het hanteren van de lange bal leed zadvendo veel balverlies. De man in het zwart vergat zadvendo een (paar) strafschoppen te geven en de 1-0 achterstand na 45 minuten was een feit. Direct na rust vergat de scheids te fluiten na een ietwat verlate vlagreactie van Opa. ONI scoorde de 2-0 waarna hevige protesten van Zadvendo-kant los barstten. De scheids kon de druk niet meer aan en vond het noodzakelijk de wedstrijd stil te leggen. Na veel hand en tand-werk kon Mossel de scheids overtuigen het duel verder te laten gaan. Zadvendo drong nog even aan, wat resulteerde in enkele (kop)-kansen. Een minuutje voor het einde had Joosen zijn kater verwerkt en kon de 2-1 eindstand binnen koppen.
Wanneer de scheids wat verder de middencirkel was uitgekomen en wanneer we meer ons eigen spel aan de tegenstander op hadden kunnen dringen had er zeker meer ingezeten. Aan inzet ontbrak het niet dus volgende week zullen we tegen SSC flink aan de bak moeten om deze kater te verwerken.

Advendo 6 – Baronie 2

Zaterdag 14 Oktober 2006, 14:30

(1) 2 – 0 (0)

VS

Door Joosen: Advendo moest het vandaag opnemen tegen de Baronnen. Een bekende uit de vorige seizoenen waar we in totaal 4 keer tegen mochten aantreden. Al deze 4 wedstrijden werden in het voordeel van Advendo afgewerkt met als grootste uitslag de 1-8  in het seizoen ‘03/’04. De selectie bestond voor deze wedstrijd uit 13 man. Afwezig waren deze week Jean, The Machine en Thomas Stiegelis. Raymond Smulders is langdurig geblesseerd maar was er deze middag uiteraard bij en mocht aantreden als vlaggenist. De selectie mocht deze week Rob Snoek ook voor het eerst dit seizoen weer verwelkomen omdat hij een tijdje in Nieuw-Zeeland heeft gezeten. Wederom was Mark Schouten deze week ook weer opgeroepen om de verdediging te versterken.

Door de afwezigen moest er geschoven worden in het elftal, daardoor startte de volgende basiself. Rob Snoek stond weer vertrouwd onder de lat. Achterin Reinier van Sluijs, Ronald Snoek, Pieter Braat en Mark Schouten. Op het middenveld Remon de Ruijter, Frank Rops, Ingmar Emmen, Roland de Rooij en voorin John Snepvangers en Frank Joosen. Op de bank namen Frits van den Berg en Freek van de Sanden plaats.

De wedstrijd begon redelijk maar er gingen te veel duels verloren. Het was rommelig en de vrije man werd moeilijk gevonden. John Snepvangers kon zich af en toe losweken van zijn directe tegenstander om gevaarlijk voorlangs de goal te schieten. Baronie kon hier weinig tegenover stellen en kwam weinig tot niet gevaarlijk voor de goal van Advendo. Advendo had het meeste balbezit en het betere van het spel maar kon geen echte kansen creëren. Toch kwam Advendo op voorsprong na ongeveer 25 minuten spelen. Ingmar Emmen kreeg een paar meter voor de zestien de bal. Deze bedacht zich geen seconde,  haalde verwoestend uit en schoot miraculeus door de handen van de keeper heen; 1-0 Ingmar Emmen. Na de 1-0 veranderde het spelbeeld niet zodat er met een 1-0 voorsprong de rust werd ingegaan. Tijdens de 1e helft verliet Roland de Rooij het veld en kwam Freek van de Sanden voor hem in het veld.

Na de thee moest men weer vol aan de bak om de magere 1-0 voorsprong te behouden. De score moest worden uitgebreid want Baronie deed zo nog gewoon mee en niets was nog beslist. Na 15 minuten kwam Frits van den Berg in het veld voor Remon de Ruijter. Helaas was het spelbeeld niet veel beter dan in de eerste helft en bleef Baronie lang hopen op een stuntje. Gelukkig duurde het niet lang tot de tweede bevrijdende goal viel. John Snepvangers speelde zich vrij in de zestien en werd daarna neergelegd. De toegekende penalty werd daarna verzilverd door Ronald Snoek en de 2-0 stond op het scorebord. Frank Rops kreeg nog een gele kaart en verder waren er geen bijzonderheden. Vandaag 3 punten met een verdiende overwinning maar met weinig spectaculair spel. Volgende week vrij en daarna uit naar het 's Gravenmoerse ONI.

louis vuitton outlet jordan retro 11 louis vuitton outlet jordan 6 sport blue cheap air jordan shoes sport blue 3s michael kors outlet cheap jordans beats by dre cheap history of jordan 6s sport blue 3s Lebron 11 jordan 3 sport blue sport blue 3s louis vuitton outlet kate spade outlet history of jordan 6s michael kors outlet louis vuitton outlet beats by dre cheap sport blue 6s louis vuitton outlet beats by dre cheap cheap air jordans louis vuitton outlet cheap jordan shoes jordan retro 11 louis vuitton outlet louis vuitton outlet beats by dre outlet louis vuitton outlet foamposites for sale sac louis vuitton michael kors outlet jordan 6 sport blue michael kors outlet louis vuitton outlet cheap jordans sport blue 3s foamposites for sale