Zaterdag 13 oktober 2007, 12:00

(0) 01 (0)

VS

--- door onze verslaggever Jean ---

Na een rommelige start begonnen we na een minuutje ofzo eindelijk goed te staan. Dit leverde niet meteen kansen op maar toch wisten we (Sput) nog wel een keer de paal en de lat te raken. Laatste 15m van de 1e helft waren voor ons, zonder heel dreigend te zijn: 0-0 ruststand. In de rust werden Joosen (zijn lichaam wilde niet meewerken) en Freek (zere voet) gewisseld. Voor Rops (te laat) en Opa (te oud). Vanaf de 1e minuut van de 2e helft stond de verdediging goed, waardoor Merlijn zich genoodzaakt zag om kansloos van 25 meter te schieten. Via goed door jagen van Opa werd Sput in stelling gebracht: 0-1. De 0-2 hing daarna in de lucht, maar ondanks de mooie druk van Mossel kregen we geen penalty en werd het ook geen 0-2. Merlijn kreeg geen kansen meer en dus gingen de 3 punten mee naar Breda.

Basisopstelling:

Bennie in de goal, linksachter the Machine, laatste man Jean, voorstopper Snoek, rechtsachter Thomas.

Linkshalf Joosen (Opa), verdedigende middenvelder Freek (Rops), aanvallende middenvelder Mossel, rechtshalf Tits.

Strikers Sput en Emmen.

Vooraf gezien speelde de nr. 2 en de nr. 7 van de competitie deze wedstrijd en daardoor doet dus Advendo 7 zeer goede zaken en kan er voorzichtig weer naar de top 3 gekeken worden. De volgende verslaggevers zijn al bekend geworden tijdens de 3e helft. Voor PCP zal dat zijn Mossel en daarna de opeenvolgende wedstrijden Frits, Sput, Opa, Joosen en Emmen.Tot later.

louis vuitton outlet louis vuitton outlet michael kors outlet Lebron 11 retro jordans history of jordan 6s lebron 12 louis vuitton outlet cheap jordans foamposites louis vuitton outlet louis vuitton outlet louis vuitton outlet Louis Vuitton Outlet louis vuitton outlet louis vuitton outlet louis vuitton outlet coach factory outlet louis vuitton outlet foamposites for sale kate spade outlet history of jordan 6s jordan 3 sport blue louis vuitton outlet louis vuitton outlet louis vuitton outlet Lebron 12 louis vuitton outlet louis vuitton outlet coach factory outlet coach factory outlet history of jordan 6s Kate Spade Diaper Bag louis vuitton outlet history of jordan 6s coach outlet online michael kors outlet sport blue 6s Louis Vuitton Outlet louis vuitton outlet